Om oss

Vi som bor här är Petra Hägne och Janne Jensen med våra två döttrar Fina och Dana. Vi har två hundar som heter Bessen och Fífa. Här bor också en katt, Lillekisen, och en anka.

Sen var det det där med att köpa en islandshäst! 1995 köpte jag, Petra, min allra första egna häst, Skröggur frá Lagafelli (han kalldes Tjocke). Och det är sant som dom säger.... man kan inte bara ha en! Nu har vi 18,5 hästar (vi deläger Solveig tillsammans med Johanna Elgholm).

2003 hittade vi gården i Övarp utanför Östra Ljungby och blev gårdsägare på mindre än en vecka. Vi har gjort iordning stallet, hagarna, gödselplatta, ridbana, sadelkammare och hårdgjort utfodringsplats så nu är det ganska lättskött och fungerar bra.

Vår högsta prioritet är nöjda kunder samtidigt som hästarna mår bra. Vår största fördel är vårt kunnande och våra år av erfarenhet i branschen. Självfallet med ett personligt bemötande och stor omtanke.

Vi jobbar för att konstant förbättra oss och våra tjänster. Varje kund är en möjlighet för oss att förbättra våra tjänster.

 

Bildgalleri: Om oss