Aspero islandshästar

Hos Aspero islandshästar har vi turridning, ridskola och andelshästar  i liten skala. Vi vill att alla ska få en trevlig och possitiv kontakt med hästarna och att både hästar och ryttare är nöjda after avslutat ridpass. Vi har sedan 1997 avel med ett par föl om året. Vi behåller våra hästar tills de är påbörjade ridhästar.

Vi bjuder in dig för att vara en i vårt glada gäng. Vår kunniga personal finns alltid till ditt förfogande. Vi tror på att en konstant förbättring och utveckling av våra tjänster för att bättre kunna serva våra kunder. Ring oss och bli en av det växande antalet nöjda kunder.

 

 

Välkommen till
Övarp 4083 i Klippan

Nyheter

Ronja till hingst

24.06.2014 22:59
Den 13, 15 och kanske den 16 juni betäcktes Ronja av Rökkvi frá Hárlaukstödum. Hon e hemma nu och ska ultraljudas andra veckan i juli. Håll tummarna!

Skriv till oss

24.06.2014 21:37
Har du några frågor till oss om våra tjänster? Tveka inte att kontakta oss. Vi uppskattar alla reaktioner eftersom de hjälper oss att förbättra våra tjänster.

Välkommen till vår nya hemsida

24.06.2014 21:36
Välkommen till vår nya hemsida Vi skulle vilja presentera vår nya hemsida. Här kan du hitta information om alla de senaste nyheterna och tjänsterna. Vårt primärmål är att hålla dig informerad om de senaste och kommande evenemang som vi är inblandade i. Se till att komma tillbaka ofta. Vår...
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6